Fulgeru` Alb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dar nu fiindca nu vom putea altfel ci din obsesie

Comment

• Update!

A trecut o luna (de cand nu am mai scris nimic pe aici), in care s-au intamplat urmatoarele:

1.) Am schimbat 1 buc capat de bara pe partea dreapta
      2.) Am montat a doua plafoniera si cu aceasta ocazie si cateva leduri (in plafoniere, in portbagaj si la nr de inmatriculare)
      3.) De kiki am schimbat becurile de la pozitii cu unele portocalii, e mai interesting asa
      4.) Am pus o mocheta pe spatele banchetei in portbagaj si una pe usa portbagaj.
      5.) Am montat un suport de ochelari de soare
      6.) Am achizitionat un set de jante alu pentru urmatorul sezon de vara. Marca Alessio modelul nu cunosc, sunt 7jx15H2 ET35. Acestea trebuie reconditionate! Voi acorda cate o luna pentru fiecare janta si cred ca voi incepe numai din ianuarie Au venit cu tot cu gume pe ele. 2x205/60 de Barum de iarna(sunt varza) si 2x205/65 Sava de vara, care mai merg linistit un sezon.

Cateva poze:
      Attached Files

Comment

• 3.14zda jantele Succes la reconditionat!
        sigpic
        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Update!

Productia de azi...
          Attached Files

Comment

• Hey... cum ai reusit una ca asta?? Nu era mai ieftin sa cumperi doua stopuri tuning? De ce a trebuit sa modifici originalul?
            sigpic

Comment

• si eu care voiam sa te felicit pentru stopuri, crezand ca ai luat stopuri clare cu led..imi pare rau, dar tot raul spre bine...sa ai spor la modificat
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Pacat de vopseaua de pe aripa Trebuie vopsita toata aripa acuma...
                sigpic

Comment

• Pai, vroiam si eu propriul meu puzle...

A dat soferul cand a adus marfa in mine. A dat in spate, si cu oblonu, mi-a mangaiat asa un pic tripla. Vopseau a puscat fiindca a indiot si tabla. Daca deschid portbagajul se vede, intre cheder si tripla. Si de pe usa portbagajului a sarit vopseaua asa ca banuiesc ca si aia se va vopsi. Voi vedea luni...
                  Se rezolva pe cale amiabila, nu-i stress Este asigurare.
                  Mi-a trecut prin cap sa fac portbagajul klin, dar parca totusi arata mai bine stock
                  Last edited by DaniD; 21 October 2011, 20:53.

Comment

• Apoi acum e momentul sa te hotarasti daca vrei clean sau nu. E momentul perfect.
                    sigpic

Comment

• Clean! Arata muuuult mai bine. Fara clean nu te mai primim la intalniri!
                      sigpic

Comment

• Nu arata nici cum...
                        Attached Files

Comment

• Pacat.Sa o rezolvi cat mai repede.E nasol ca ti-a atins si capota portbagajului ca acum trebuie si aia vopsita....

Comment

• Nu, nu arata nici cum... Doar arata mai bine
                            sigpic

Comment

• Imi pare rau pentru cele intamplate...........
                              Eu zic sa il faci cleean sau daca nu iti place complet, lasa doar semnul de dacie ca si FLY...

Comment

• Ma mai gandesc. Am facut un VT, dar nu m-a uimit.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google